Resultaten voor vocht kelder

 
vocht kelder
Is wanddrainage ideaal voor vochtige kelder of insijpelend vocht?
Wanneer uw kelderwanden voorzien worden van wanddrainage, betekent dit dat er een speciaal waterafstotend noppenmembraan aan de muren van uw kelder geplaatst wordt. Dit membraan is voorzien van kleine afvoerkanaaltjes, die continu binnentredend vocht afvoeren, en naar een verzamelput leiden.
Vochtige kelder behandelen: Oplossingen met prijs advies.
Vocht in de kelder kan verschillende oorzaken hebben. Vooraleer je het probleem kan oplossen zal je dus eerst moeten weten wat de oorzaak is. Onderstaand vind je een overzicht van de meest voorkomende oorzaken met hun bijhorende oplossing. STAP 2: Gepaste oplossing voor je vochtige kelder toepassen. Is de oorzaak voor de hand liggend zoals regeninslag via een raam, dan kan je dit probleem makkelijk en goedkoop oplossen.
Vocht in de kelder? Bel voor een diagnose op 0479/95 88 00.
Vochtbestrijding woning Vochtbestrijding kelder Vochtproblemen oplossen Kelder waterdicht maken Opstijgend vocht Optrekkend vocht Vochtbestrijding Kelderdichting Condensproblemen Injecteren muren Vochtprobeem Vochtproblemen Vochtige muren Vochtbehandeling Vochtverwijdering Water in de kelder. Onze klanten komen voor vocht in de kelder van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a.
Vocht in de kelder, is dat erg? Van oorzaak tot oplossing!
U heeft de oorzaak van het vocht in uw kelder gevonden: lekkage. Zodra u de exacte plek van de lekkage heeft ontdekt, kunt u dit wellicht relatief eenvoudig zelf oplossen. Lekkage van een leiding is te repareren of u kunt de leiding laten vervangen. Is de lekkage afkomstig vanuit naden, kieren of scheuren? Dan is kelderafdichting wellicht de beste oplossing. Hierbij worden de muren en de vloer van uw kelder waterdicht gemaakt met een speciale cementlaag. Een bijkomend voordeel is dat daarmee meteen de lelijke vochtplekken en afbladderende verflaag verleden tijd zijn. Oplossing 2: Regen of grondwater voorkomen.
Vochtige kelder ABBI INDUSTRIE.
Polyurethaan PU gietvloer. Parking of Garagevloer. Zuur en vloeistofdichte vloeren. Betonrenovatie en betonreparatie. Grouten en ondergieten. Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding. Offerte aanvragen Informatie aanvragen. Home Vochtbestrijding Vochtige kelder. Vochtproblemen in kelder. Vocht in de kelder is een belangrijk, maar helaas onderschat probleem.
Vocht in de kelder.
Murprotec is gespecialiseerd in het behandelen van vochtproblemen in de kelder. Door bijvoorbeeld een bekuiping te plaatsen en een ventilatiesysteem te plaatsen, kunt u uw kelder weer in gebruik nemen en loopt u niet het risico dat de fundering van uw huis wordt aangetast.
Meest voorkomende vochtproblemen in de kelder, inclusief oplossingen!
Wanneer het grondwaterpeil stijgt, zijn de keldermuren niet bestand tegen de verhoogde waterdruk. Het water sijpelt dan letterlijk door de muren of de vloer van de kelder. Ook poreuze kelderwanden zijn een mogelijke oorzaak van opstijgend vocht in de kelder.
Vochtige kelder. check.
Door ook deze zwakke plek te verstevigen, worden meerdere oorzaken van een vochtige kelder aangepakt. Bekuiping voorkomt dat grondvocht kan doorslaan en bestrijdt tevens kimnaad lekkages. Het aanleggen van drainage in de kelder, zorgt ervoor dat het overtollige vocht eenvoudig kan worden afgevoerd.
Zo behandel je de 4 belangrijkste vochtproblemen in je kelder Aquaplan.
Niet elke kelder is hiertegen opgewassen, en op termijn kunnen je muren zelfs poreus worden zodat je ook last kan krijgen van opstijgend vocht in de rest van je woning. Opstijgend vocht kan zich nooit in de kelder voordoen, maar altijd boven het grondniveau. Je kan dit probleem oplossen door een waterdichte coating aan te brengen op de binnenkant van je keldermuren. Met Kelder-Bezetting of Kelder-Epoxy maak je keldermuren snel en eenvoudig blijvend waterdicht. Dicht eerst alle gaten en scheuren met de Waterdruk-Stop. Lekken door leidingen. Water in de kelder wordt ook vaak veroorzaakt door een lek in een waterleiding, afvoer of rioolbuis. Omdat leidingen niet altijd zichtbaar zijn is het vaak niet meteen duidelijk wat het vochtprobleem veroorzaakt. Een verschil met andere vochtproblemen is meestal dat dit soort vochtprobleem plots ontstaat en snel voor veel water zorgt. Zo kan je dit vochtprobleem meestal onderscheiden van de andere. De oplossing is hier natuurlijk om het lek te vinden en dit te dichten. Vaak zal je hier best een loodgieter voor inschakelen. Water dat via de kimnaad binnenkomt.
Vochtproblemen in de kelder? Gratis vochtmeting SmartDry.
Ongeacht of u nu vochtproblemen in de kelder heeft of juist niet, ventilatie is absoluut noodzakelijk. Tijdens vochtproblemen in de kelder zorgt ventilatie voor afvoer van veel vocht en de kelder blijft door aanvoer van verse lucht van buiten altijd fris.

Contacteer ons